top of page

OM OSS

SKIPTVET ELEKTRO AS UTFØRER ELEKTROTJENESTER I STORE DELER AV INDRE ØSTFOLD.

NYBYGG BOLIGINDUSTRI. - SERVICEOPPDRAG. - REHABILITERING.

SKIPTVET ELEKTRO AS TILBYR DET MESTE INNEN ELEKTRO INNENFOR BEDRIFTER I PRIVAT OG OFFENTLIG SEKTOR OG PRIVATMARKEDE.

SKIPTVET ELEKTRO AS

 

Ble først stiftet 16.04.2004 under navnet Fossen El.installasjon ENK, men navnet ble 15.07.2009 endret til TF ELEKTRO (Tommy Fossen Elektro ENK). Når det 31.01.215 skulle gjøres om til et aksjeselskap, ønsket vi igjen å skifte navn. Dette for å tydeligjøre satsningsområdet vårt og vår lokalisering i Skiptvet.

 

Firmaet drives av Tommy Fossen (f.1980)

OM OSS

 

Relatert arbeid er alt fra nybygg av boliger og rekkehus, industri, små servicejobber, Hytter, rehabilitering, bad, kjøkken, rehabilitering av sikringsskap, og mye mye mer.

Vi er også EKOM sertifisert til å utføre svakstrømsinstallasjoner.

 

Vi er et lite firma , men har stadig økende kundekrets. Våre kunder blir hørt når de forteller sine ønsker, og vi legger vekt på å være fleksible og utføre vårt arbeid i henhold til lover og forskrifter bransjen har. Uten kunder stopper vår virksomhet, og derfor er vi opptatt av at våre kunder er fornøyd. Fagstolthet er høyt prioritert i alt vi utfører.

 

Når du benytter SKIPTVET ELEKTRO AS som din elektriker kan du være sikker på at du får en flink elektriker på døra. Vi er i dag 1 stk elektriker, med lang fartstid i faget (1998). 

 

Vi holder til i Skiptvet og har de fleste oppdrag i nærområdet, men tar også arbeider langt utover dette hvis oppdraget skulle passe oss.

 

KONTAKT OSS

 

SKIPTVET ELEKTRO AS

ADRESSE:

SAGVEIEN 7, 1816 SKIPTVET

TELEFON:

+47 95 90 40 40

EPOST: 

POST@SKIPTVETELEKTRO.NO

ORG.NR: 

914 895 162

ÅPNINGSTIDER

MAN - FRE 

07.00 - 16.00

LØR - SØN

STENGT

  • s-facebook

FØLG OSS PÅ:   

bottom of page